Markkinoita Ja Linnanmäkeä...

Olimme viikonloppuna tyttöjen kanssa Rajamäkipäivillä. Nämä markkinat pidetään aina Elokuun viimeisenä viikonloppuna ja siellä oli taas tänä vuonnakin vaikka mitä. Tänä vuonna tuo esiintymislava oli taas samalla hiekkakentällä missä on myös kaikki myyntikojut. Tämä on nyt ollut viimeiset pari vuotta keskitettynä siihen hiekkakentälle ja koulunpihalle. Sinänsä vähän harmi sillä mitään et voi jutella tai tehdä kauppaa jos on joku esiintyjä esiintymässä :( musiikki on vaan niin kovalla (ainakin mulle)

Päivän kohokohtana taisi olla tämä Rake jalkapalloilijoiden teltta mistä tänäkin vuonna sai joko kasvomaalauksia tai letin hiuksiin johon sai värin. Sitä telttaa kyllä etsittiin innolla :) Saatiin myös tatuointeja, silittää eläimia ja tietenkin metrilakua <3


Päivä alotettiin jo aikasin aamulla ja päästiin lähtmeään kotia päin jo klo 13 aikoihin ja piti serkut tulla yökyläilemään. Laitoin viestiä ja he olivatkin lähdössä linnanmäelle. Me tietenkin lähdettiin tyttöjen kanssa mukaan. Saatiin junareissu ja vielä koko loppupäivä lintsillä :)
Hieman harmitti Joannan puolesta kun ei oikein päässyt mihinkään laitteisiin. Muutama laitelippu ostettiin ja pääsi sitten lohikäärmeradalle ja karuselliin. Itsekkin kävin laitteissa ja muutamassa hurjemmassa yksin ja muutamassa hurjemmassa tyttöjen kanssa mihin he eivät olisi yksin päässeet. Muutamaan otteeseen kävin yksin kieppi nimisessä laitteessa ja nyt on olkapäissä kivat mustelmat todisteena.


Lähdimme kotia päin vasta 22.20 junalla ja juna oli kyllä niin tupatentäys ettei mitään rajaa. Tytöt olivat jo väsyneitä mutta käyttäyty todella hyvin ja reippaasti jaksetiin kotiin asti. Nukahtaminen kävi kyllä sekunneissa <3

Kommentit