VirtuaaliSpinning...

Oltiinpa eilen sitten salilla pyörähtämässä ja päästiin kokeilemaan virtuaali spinninkiä. Se olikin sitten eka ja viimenen kerta kun sitä kokeilen. Jotenkin todella ärsyttävä ihminen ohjaamassa. Siis voihan tämä ihminen olla ihan mukava live spinningissä :)

En muuten olis ikinä varmaan mennyt kokeilemaan, mutta miehen piti käydä räpläilemässä näitä laitteita siellä huoneessa ja se sai sen päälle. Joten meidän ensimmäinen pyöräily kohde oli Ranskassa. Hienot pyöräilymaisemat kylläkin joo, mutta itselläni alkoi päätä särkemään jo pelkän näytön katsomisessa herkät silmät kun on. ( Joutui myös hieman katsomaan ylöspäin )

Yleensä jos esim tulee ylämäki biisi ja ohjaaja sanoo että on ylämäki ja vastus sen mukainen niin olen kyllä kuvitellut päässäni sen hirveä ylämäen ja saanut tsemppiä siihen, mutta tässä virtuaalisessa oli hieman ongelmana esimerkkinä nyt nämä ylämäet.
Ohjaaja sanoo että seuraavan mutkan jälkeen alkaa kova ylämäki. Noh mutka tuli ja sen jälkeen olikin melkein peltoaukeaa maastoa ja piti polkea ylämäkeä???? Eli se niistä mielikuva harjoitteista...
Jotenkin tämä ei vaan iskostunut muhun tämä juttu...

Parasta tässä oli että pystyit marssimaan ulos tunnilta ilman että kukaan katsoo sua vihaisesti :)

Sentäs on vielä ihan live ohjaajia


Kommentit