Erilainen Päivä...

Tänään oli kyllä erikoisin päivä milloinkaan. Viime viikolla työkaverini äiti kysyi koska saisi meidän pikkulikan hoitoon. Heillä nimittäin synkkasi todella hyvin tuossa muutama päivä sitten kun Joanna oli käymässä työpaikalla (parin asiakkaan ajan.) Päätin siinä sitte että otan ens viikon perjantaille asiakkaita joten silloin voi tulla kyläilemään.

Tänään sitten vein neidin hoitoon ja sanoin pääseväni siinä klo 13 aikoihin, mutta sepäs ei käynnytkään vaan hän sanoi tuovansa tytön puol neljän aikoihin. Selvä. Mitäs minä sitten teen sen ajan??? outoa...

Asiakkaaksi tuli oma hieroja jonka kanssa päätettiin lähteä syömään :D En muistakkaan aikaa koska olisin ollut kesken työpäivän ystävän kanssa syömässä/ulkona. Meillähän meni mukavasti 1 1/2 tuntia siellä kulmakonditoriassa höpötellessä ja syödessä.

Elämän pieniä iloja <3

Illalla oli niin freesi ja mukava olo, että ruoan tekemisen jälkeen jaksoin jopa leipoa gluteenittomia pullia. Kovinkaan nättejä ei niistä tullut sillä tein ihan uudesta jauhosta joka käyttäytyi hieman erilailla kuin muut (taisi olla enemmän keksien tekoon) mutta maistuvia ne ovat vaikka näyttävät aika kovilta kiviltä :)


Kommentit