Pienen Pieni Haamu...

Siellä se vihdoin ja viimein näkyi! Pienen pieni haamu viiva joka tarkoittaa plussaa <3 

Monesti olen jo tässä välissä kerennyt ajattelemaan ettei se nyt ole maailmanloppu jos se vauva ei tulisikaan nyt heti, mutta joka negatiivisen testin jälkeen huomasin olevani hieman pettyneempi... samoin oli mies... tai ainakin muuttui entistä hiljaisemmaksi (jos enään voi mennä)

Totuushan on se että olemme olleet aika paskamaisessa jamassa rahallisesti koko ajan yritykseni takia. Asiakkaita ei vain ole ja paikkaakaan en haluaisi jättää todella hyvien työkavereiden takia. Olenkin sanonnut, että vaikka raskaaksi tulisinkin niin työpaikkaa en jätä, mutta jos ei ole asiakkaita niin ei ole rahaa maksaa paikkaakaan... jonka takia olen miettinyt tätä vauva asiaa että kannattaako vielä vai ei...?
Mutta oikeasti onko siihen ikinä oikeaa aikaa??? Töitä kerkeää tekemään loppuelämänsä jos niin haluaa. Mitä enemmän on ajatellut asiaa niin sitä enemmän haluaa kyllä nauttia tästä lapsien arjesta tällä hetkellä.

Kun sain tuon todella todella haamuisen viivan testiin en ole ollut mitään muuta kuin todella iloinen :) Asioilla on tapana järjestyä... Nyt vaan mietitään miten kerrotaan miehelle...?


Kommentit