Mistä Saada Virtaa Jaksamiseen?...

Tämän raskauden alku on kyllä ollut todella rankka. Koko ajan oksettaa on huono olo ja mitään ei oikein voi syödä. Sitten kun saat syötyä niin se tulee kohta ylös.
Tällä hetkellä mennään viikkoa 18 ja edelleen on aamut aika rankkoja syömisen suhteen. Heti aamulla ylös ja syödään siitä tunti eteenpäin ja taas pitää syödä. Jos uskallan lähteä lenkille koiran kanssa ennen toista "aamupalaa" se nousee takuu varmasti ylös ja sitten ollaan taas lähtötilanteessa.

Tähän asti olen melkein syönnyt mitä vaan mikä pysyy sisällä, mutta nyt alkaa jo hieman tökkimään ja miettimään että mitä sitä laittaa suuhunsa. Ehkä eniten havahtui siihen ettei todellakaan halua synnyttää mitään 5 kilosta lasta... huh huh siinä kyllä paikat on koville. Mutta en myöskään halua raskauden jälkeen pitää mitään ylimääräsiä kiloja...
Yhtään ei ole tullut vielä painoa ja on tainnut lähteäkkin muutama kilo, mutta tässä on vielä aikaa keräillä...

Mutta kaikista pahin on ollut tämä jatkuva väsymys. Mitään ei jaksa tehdä. Tänäkin aamuna normaali 30min lenkki koiran kanssa kesti tunnin! loppumatka kotiin päin oli niin vaivalloisa kun ei jaksanut oikein kunnolla jalkojaan nostaa. Saati sitten että jaksaisi leikkiä tyttöjen kanssa :(
Hyvin olen kyllä saanut syötyä ja olen jopa aloittanut lisä rauta kuurin, mutta ei tämä ainakaan vielä näytä helpottamisen merkkejä.

Ja tässä pitäisi sitten nauttia raskaudesta ja olla todella hehkeänä... ei siltä oikein tunnu...

Kommentit