Tilanne päivitystä...

Täällä sitä nyt odotellaan ja toivotaan parasta. Raskaus viikkojahan tässä on vasta 34 ja tämä neiti päättää että hän haluaisi syntyä jo nyt. Tässä on ollut jo kovia supistuksia monta viikkoa ja kävin sitten ylimääräisellä lääkäri käynnillä että nähdään mikä tilanne. Viikkoja oli silloin melkein 33 ja lääkäri sanoi aika voimakkaastikkin että nyt loppuu sitten kaikki raskas tekeminen! 
Ei liikuntaa, ei kävelylenkkejä, ei nostoja, kumarruksia, ei mitään...

Tässä ollaan nyt sitten vaan istuskeltu kotona ja yritetty olla tekemättä mitään. Vaikka kuinka yrittää ottaa rauhallisesti ja olla välittämättä kaikesta pikku jutuista niin kyllä nuo muksut kiristää hermoja ja nostaa stressi tasoa niin paljon että se jo aiheuttaa supistuksia ja sitten vielä herätään öisin supistuksiin :( Kyllä tässä aikasta paljon huolestuttaa ettei se vaan tule liian aikaisin pois sieltä masusta saisi nimittäin kasvaa vielä ihan rauhassa. Vaikka kuinka paljon odottaa jo että saisi pienen palleron syliin, mutta ei nyt ihan vielä.

Ens viikolla olisi tuo painoarvio ja nyt siinä samalla katotaan tarkemmin että mikä on tilanne onko paikat kuinka "yli" valmiit :) ja mitä tehdään jatkossa. Onko lapsi liian iso sitten lähempänä laskettua aikaa että tuleeko edes normaalisti ulos vai pitääkö ottaa aikaisemmin. Käynnistys on kyllä itelläni se vihoviimeinen asia mitä oikeasti haluaisin, mutta jos se siihen menee niin sitten menee. En sitä kyllä haluaisi.



Kommentit