Takaisin Töihin...

Elsa on kasvannut kovaa vauhtia ja vaikka on vielä niin pieni niin nyt päätin aloittaa jälleen työt. Pienyrittäjällä kun ei ole mahdollista olla niin pitkään pois työelämästä. Hieronta ja tämmöinen kauneudenhoito alan yrittäjiä löytyy joka kadun kulmasta ja jos et pysty antamaan aikoja asiakkaille niin he kyllä löytävät jonkin uuden paikan.


Sunnuntaisin saa tehdä töitä ilman että se vaikuttaa tuohon äitiysrahaan, mutta saas nähdä sitten miten käy kodinhoitotuen kanssa. Pitäisi ihan mennä kelaan kyselemään, että miten tämä oikein toimii. Saako sunnuntaisin taas tehdä töitä miten haluaa vai onko siinä sitten jokin raja mitä saa tienata ilman että aletaan rokottamaan työnteosta.


Henkisesti se on todella rentouttavaa, että välillä pääsee töihin ja aikuisten ihmisten kanssa tekemisiin. Mukavampi tulla kotiin ja jaksaa vauva/lapsi arkea kun on aikuismaisempaa seuraa välillä.
Veikkaan että on kyllä todella rankaa henkisesti itselle jättää vauva jonkun muun hoitoon, kun itse on hoitanut kaikki alusta asti. Omalle isillehän hän jäi hoitoon, mutta sekin riittää että alkaa ahistamaan kun en ole itse paikalla.


Kommentit