Puut Kaatuu...

Nyt pääsiäisviikonloppuna oltiin vanhempien mökillä. Oltiin miehen ja Elsan kanssa vaan yhden yön ja isommat tytöt jäivät vielä yökyläilemään. Siellä ollessamme pääsiäispupu kävi piilottamassa munia ja niitä saatiin etsiä heti Lauantai aamusta. Molemmat tytöt saivat 3 kinderiä, mutta taisi olla ne lelut sieltä sisältä kivempia kuin itse suklaa sillä se jäi molemmilta vähän syömättä. Vai olikohan jo virpomis päivänä syöty ihan tarpeeksi... Joanna pääsi taas ajamaan mökkitien :)



Lauantaina puolen päivän jälkeen mökille tuli metsuri kaatamaan puita ja tätä tytöt odotti kysellen aamupäivällä että koska se oikein tulee. Tarkoituksena oli kaataa kaikki puut etupihalta 6 kpl ja saunan vajan takaa yksi iso koivu joka sitten osoittautui liian vaikeaksi kaataa joten se vielä ainakin jää pystyyn.
Kaikki 6 puuta kyllä kaadettiin etupihalta ja hyvä että kaadettiin koska ne olivat sisäpuolelta jo ihan mätiä. Ties koska olisi kaatunut jossain myrskyssä. Tuossahan nuo puut näkyvätkin. Ne ovat myös varjostaneet pihaa ja "roskannut" tuota ranta aluetta tuosta.


Olihan se ihan huikea kokemus tytöille kun näki näin läheltä kun puut kaatuivat oikein ryminällä pihalle ja jäälle. Hirveä homma niitä on kyllä nyt alkaa pilkkomaan ja siivoamaan, mutta ainakin on saunan lämmityspuita seuraavaksi kesäksi ja ehkä hieman pidemmällekkin :)



Kyllä pihasta tuli niin paljon valoisampi, mutta enpä siitä tajunnut ottaa kuvaa :)

Kommentit