Ristiäiset...

Ristiäispäiväksi vahvistettiin 1.11 ja uusin vauvamme sai nimen Elsa Riitta. Nimi pysyi salassa viimeisiin hetkiin asti. Äitini kävi hakemassa kakun edellisenä päivänä ja silloin sai tietää ensimmäisen nimen kun se luki kakussa olevissa palikoissa, mutta toinen nimi pysyi salassa loppuun asti ja hyvä niin <3

Tytöt olivat aika ihmeissään kun kerrottiin nimeksi tulevan Elsa. Heillä oli mielessä heti ensimmäisenä Frozen elokuva ja kyllä se nimi taisi sieltä iskeytyä tämänkin äidin kalloon.
Elsa oli semmoinen nimi joka kullosti hyvältä ja näytti toimivan meillä ja Riitta taas on minun äitini nimi ja meillä on perinne että laitetaan isovanhemman nimi lapselle ja meillähän edellisillä ei ole kummankaan isovanhemman nimeä joten tämä kun oli meidän viimeinen niin sai sitten äitini nimen.
Äitihän alkoi heti itkemään ja itse olin jännittänyt kyllä että kun nimi tulisi tietoon että alkaisinko itkeä. Jotenkin kaikki stressi ja jännitys oli niin pinnassa ja muutenkin vielä hormoonit heittelee ihan kuperkeikkaa. Syytetään hormooneita!
Itse tilaisuus meni kyllä todella hyvin <3


Äitini työkaveri teki meille täytekakun ja voileipä kakun ja olivat kyllä niin hyviä että :D Täytekakkuun laitettiin mangomousse täyte joka oli kyllä niin taivaallinen valinta ja vielä gluteeniton. Voileipäkakku taas oli kala täytteellä ja sekin aivan saakelin hyvää. Voileipä kakku kyllä loppui ennen aikojaan ja taisin olla minä joka sai viimeisen palan :D 


Samalla vietettiin Lauran ja Joannan sukulais synttäreitä. Pääsin jotenkin helpommalla tänä vuonna kaikkien kakkujen tekemisessä ja tarjoiluissa. Se oli kyllä todellinen helpotus. Ensi vuonna taidetaan mennä samalla teemalla eli kaikkien synttärit samalla. Kaiken kaikkiaan juhlat menivät tosi hyvin. 
Elsa nukkui koko toimituksen ajan ja Joannakin uskalsi tulla kuivaamaan Elsan pään <3



Kommentit