Ruoka tutteja...

Löysin aliexpressin kautta tälläiset kätevät ruokatutit. Elsa tykkäisi syödä banaania, mangoa ja nyt näiden avulla ollaan vähän maisteltu mansikkaa. Ajattelin ottaa muutaman kokeiluun S koko joka on 3-6 kk ja L koko joka on 6kk eteenpäin... Vaikka Elsalla on ikää jo 6,5kk niin tuo L koko on aika iso vielä hänen suuhun, mutta hyvin se meni kun oli jäätynyttä banaania sisällä :D  S koko olisi hieman sopivampi suuhun, mutta se on sen verran pieni että jos sinne saa tungettua jonkin banaanin palan niin se kyllä syödään hyvin nopeasti.




Kirpparilla tuli ekan kerran vastaan nämä samankaltaiset tutit Nuby merkkiset. Ajattelin että voisin kokeilla näitäkin, mutta näissä tuteissa on tuo käsi osa niin iso että se ei pysynnyt meidän neidin kädessä. Näissä on tuo tuttiosa tuollaista kangasta joten se ei varmaan mene niin helposti rikki kun hampaita tulee, mutta ei se kyllä kuivukkaan niin helposti pesun jälkeen. Hieman olin pettynyt tähän versioon vaikka tuo kangas osio olisi isompi :)


Näistä valitsin tuon pinkin joka on se S koko ja sininen mikä on se L koko. Näitä värejä löyty vielä muitakin ja näihin voi myös ostaa lisää näitä tuttiosia <3





Kommentit