7kk

Meidän neiti on tänään 7kk ja kyllä on tässä puolessa kuukaudessa tullut aika paljon uutta. Nyt neiti pyörii lattialla ku väkkärä. Kääntyilee leluihin päin ja tietenkin jos äiti tai isi näkyy jostain kulmasta niin käännös sinnepäin ja hirveä käsien ja jalkojen viuhtominen että jos nyt jotenkin pääsis eteenpäin. Enemmän se kyllä näyttää lentoharjoituksilta :D Vielä ei ihan päästä eteenpäin, mutta peruutus vaihde on juuri löytynyt mutta aina sitäkään ei kyllä muista miten se toimi.

Todella paljon puhuu ja höpöttelee omiaan eli yrittää kyllä paljon kommunikoida meidän kanssa, mutta kun me isommat ei vaan ymmärretä. Silloin kyllä tulee se oma temperamentti esiin ja sitähän löytyy.
Ruokahalut on myös kasvannut ihan valtavasti. Siitä ei kauan ole kun syötiin vaan puolikas pilttipurkki ja nyt menee jo melkein puoltoista! Taitaa olla aikamoinen kasvuvaihe.

Neuvolaa meillä ei ole 7kk ikäisenä joten tarkempia mittoja en oikein tiedä, mutta olettaisin että alkaa 7kg olemaan jo rikki ja ainakin sen 64cm. Katotaan sitten tuolla 8kk neuvolassa tarkemmin niitä mittoja.

Tällä hetkellä meillä on aika paha korvatulehdus ja siihen on nyt kolmeksi viikoksi lääkkeet. Mahahan siitä menee kuralle, mutta hyvin se lääke kyllä syödään. Lääkärikin ihmetteli ettei neiti itkeskele yhtään korviaan, kun oli nähtävästi aika pahana. Ei huuda mutta niitä korvia aina välillä kyllä räplätään.

Minäkö kipeä?

Kommentit