Kirpparitavaraa...

Miten täsä kirppari tavaraa voi löytyä koko ajan näin paljon??? Justiinsa pidettiin  kirppari pöytää ja päästiin ihan mukavasti tavarasta eroon, mutta se on varmaankin sitten ollut sellaista pikkutavaraa, kun ei se näissä ikean kasseissa kyllä näkynnyt mitenkään.  Kolme kassillista sinne vietiin aluksi ja tavaraa/vaatetta lisättiin viikkojen kuluessa aina, mutta kolme kassillista sieltä tuli takasinkin ja viimeisellä viikolla ei mennyt kuin peräti kaksi tuotetta?!



Yksi kassi on täys lastenvaatteita ja kaikki vielä ihan hyväkuntoisia, ehjiä ja tahrattomia. Pehmoleluja... nämä ei kyllä mene ikinä kirpparilla joten olen jo harkinnut lahjoittavani ne jonnekkin tarhaan, koiraperheeseen tai ihan tuonne keräyslaatikkoon heittää.
Sitten on näitä miehen johto, puhelin, modeemi yms. sälää mistä olen väsännyt tälläisen äijien laatikon mitä miehet saa kirpparilla penkoa :D se on kyllä toiminut ihan hyvin. Eli ei enään ole niin paljon sitä johto krääsää.

Nyt vaan tuntuu että eletään taas ihan kaaoksen keskellä sillä nuo kirppari tavarat on vaan lisääntynyt tuossa kasassa :D Jos sitä pitäis vaan ottaa uudestaan eri kirpparilta tuo pöytä ja raa'alla kädellä heittää roskiin tai antaa eteenpäin ne mitkä ei mene siellä. Alkaa vaan pöydät olemaan sen hintasia että pitänee odotella jotta tulisi jotain tarjouksia. Kirpparien viikko hintaan saa nimittäin myydä aika paljon vaatteita että saa omansa takaisin.

Pitihän sitä kumminkin lähteä tänään taas uudelle kierrokselle että jos sieltä löytyis jotain "tarpeellista" Hieman väsähti tämä minun kirpparikaverini <3


Kommentit