Yksinhuoltajana...

Viikonloppu vietettiin nyt sitten minun porukoilla eli olin yksinhuoltaja tässä pari päivää. Ensinnäkin vanhempani asuvat pienessä yksiössä ja minä ahtauduin sinne kolmen lapsen ja yhden koiran kanssa. Vanhemmat siis eivät olleet kotona vaan viettivät viikonlopun mökillä.
W oli sitä mieltä että hänellä kun oli viikonloppu vapaana niin silloin tehdään tuo kylppärin lattian piikkaus loppuun ja kaikki pölisevät jutut pois alta. Parempi näin sillä itse en voi olla mukana tässä jutussa ja ei se ole tyttöjenkään kiva olla täällä kivipölyssä.
Yritin parhaani mukaan pakata kaikki mukaan, mutta Elsan matkasänky oli ainoa asia mikä unohtui ja kun nukkumapaikkoja ei todellakaan ole kuin yksi parisänky ja vielä ei uskalla laittaa samaan sänkyyn isompien tyttöjen kanssa. Tämä tarkoitti sitä että raahasin aina nuo vaunut tuonne toiseen kerrokseen :/ Sentäs Laura auttoi todella paljon, mutta tässä sitä huomaa kuinka paljon asioita tulee esikoiselle hoidettavaksi varsinkin kin ikää on jo sen verran että pystyy luottamaan asioissa.


Lauantaina käytiin ystävän kanssa kävelemässä ympäri kylää käytiin kattomassa meidän vanhat kotitalot ja neiborhoodit ja kuinka paljon ne oli muuttunut. Hitsi kun oli metsää kaatunut ja taloja noussut ihan hirveästi. Mentiin oikein kunnon memory lanelle ja muisteltiin kaikkea kivaa mitä me aikoinaan tehtiin ja kuinka hauskaa meillä on ollut :) Ihan huippua!

Päästiin myös käymään mummollani aamupalalla ja lauantaina päästiin meidän lenkin jälkeen syömään. Olihan mukavaa kun ei itse tarvinnut taas kokata kaikille.
Kyllähän se on ihan kiva viettää tyttöjen kanssa hieman "erilaista" laatuaikaa. Laatuaikaahan mä vietän niiden kanssa koko ajan :D
Joanna olisi halunnut lentää koko ajan jonnekkin ja kaikkea olisi pitännyt tehdä. Käytiin koulun pihalla leikkimässä, pelattiin ja kateltiin piirrettyjä, mutta eipä riittänyt. Illalla piti vielä lähteä yksin isomummolle leikkimään kun me oltiin tylsää seuraa Elsan nukkuessa :)



Kaiken kaikkiaan meni viikonloppu todella hyvin vaikka se hermo menikin kun ei osannut nukkua kunnolla siinä sohvalla ja tytöt alkoivat väittelemään/tappelemaan keskenään jo ennen klo 8 aamulla. Rutiinit kun sai käyntiin niin päivät oli ihan mukavia <3

Kommentit