8kk

Meidän pikkunen vauva on jo 8kk eli lähempänä vuoden ikää kuin vauva ikää eli melkein jo taapero. Miten aika voikaan mennä niin nopeasti ja tuo kehitys ottaa ihan hirveitä harppauksia. Elsa on oppinut peruuttamaan ja kääntymään takaisin selälleen, mutta sitä ei kyllä todellakaan tehdä usein sen verran vauhdikas kääntö ja pään isku lattiaan ni ei oikein taida tykätä :D
Ryömien mennään vaan peruutus vaihteella ja kovin koitetaan käännellä jalkoja oikeaan asentoo, mutta eteenpäin ei vielä mennä ja ehkä hyvä niin siillä kämppä on kun kaaos tuon remontin takia.

Syöminen sujuu hyvin ja todella monipuolisesti. Kaikkien parasta on bataatti ja maissipuuro mihin sekoitetaan jotain marjapilttiä ne ovat tällä hetkellä suurinta herkkua. Itse syödään maissinaksuja ja korppuja muuten ei vielä oikein napsi mitään pientä itse.

Nukkuminen on hieman muuttunut sillä nykyään mennään yhdeksän aikoihin nukkumaan ja heräätään joko kahdelta, neljältä tai viideltä syömään sen jälkeen uni vielä maistuu melkein sinne puol kahdeksaan asti. Vähän kyllä harmittaa tämä nukkuminen sillä aikaisemmin nukuttiin melkein yhdestä seitsemään. Toivotaan että on vaan kasvu kausi ja se tasaantuu nopeasti tästä ja päästään nukkumaan kokonaisia öitä joten peukut pystyyn.

Pituus 63cm
Paino 7 400kg

Kommentit