TÄITÄ... TÄITÄ JA TÄITÄ

Siis meillä on vaikka kuinka monennen kerran löytynyt täitä ja tämä siivous rumba alkaa pikkuhiljaa vituttamaan ihan urakalla. Nähtävästi E tuo niitä tarhasta ja ne leviää todella nopeasti. Onhan se myös mahdollista että L ja J on saanut niitä koulusta koska tuntuu että niitä löytyy nyt kaikilta tutuilta.

Ei siinä auttanut muu kuin taas heittää kaikki meidän koristetyynyt, viltit, pehmolelut ja patjat parvekkeelle pariksi viikoksi. Eniten tässä ärsyttää nuo petivaatteet mitkä ollaan pesty joka kerran jälkeen ja uusien vaihtaminen tilalle :/  ja tyttöjen päiden tarkastus ja harjaaminen. E on kaikista nopein hoitaa ja harjaamisen jälkeen aine vaan nopeasti päähän. J vaalittaa koko ajan harjaamisen aikana että saattuu ja onko jo valmista. Hyvä juttu on että hän halusi noin kuukausi sitten etttä leikataan niskasiili :)

Kaikista pahin on L. Hänellä on tukkaa niin paljon ja ne täit on niin piilossa siellä, että kaikkea ei löydykköön ekalla kerrralla. Meiltä menee 2-3 tuntia L:n tukan kampaamisessa ja aineiden levittämisessä... sen pesemisestä puhumuttakaan...

Me olemme nyt käyttäneet kahta eri shampoota ja harjataan hiukset melkein joka toinen päivä että saataisiin kaikki pois. Pesimme hiukset Sunnuntaina ja seuraavan viikon Perjantaina J:ltä löytyi muutama elävä täi, mutta ne olivat niiiiin pieniä joten uskon niiden vasta kuoriutuneen. Pestiin sitten uudestaan täi shampoolla ja nyt toivotaan että kaikki on poissa.

Käytiin eilen vielä ostamassa oikein kunnon lääkeshamppoo jonka PITÄISI tappaa kaikki... niinku monien muidenkin shampoiden pitäisi, mutta kokeillaan nyt. Oli aika hintava pullo ja yksi pieni pullo menee jo L:n hiuksiin (jos edes riittää) Kokeillaan nyt sitäkin ja sitten alan kyllä olemaan aika epätoivoinen jos ei toimi.... Kaljuksi vaan kaikki!

Kommentit