KESÄLOMA ALKAA

Eilen oli koulun päättäjäisjuhlat meidän neideillä ja varsinkin tällä vanhemmalla joka nyt pääsi ala-asteelta (siis nykyään alakoulusta) pois kokonaan eli kesällä mennään yläkouluun ja uusiin piireihin.

Juhlat oli todella mukavat ja tarpeeksi kun kuunteli kaikkien opettajien ja rehtorin puheita sekä lauluja meinas kyllä tulla tippa linssiin kun ajattelin sitä matkaa mitä L on tässä käynyt läpi ja J menee jo neljännelle luokalle. J:n luokallakin oli hieno laulu esitys potkijaisissa ja he pääsivät vielä esiintymään kevätnäytöksessäkin tänä vuonna.

Tänään oli virallinen kirkko ja todistusten jako. Kuulimme jopa suvivirren mitä vähän epäilin lauletaanko sitä nyt enään. Omasta mielestäni se kuuluu koulun päättäjäisiin ja siitä tietää että kesäloma alkaa ja saa kunnon fiilikset.


Kirkossa olen viimeksi käynyt kun L aloitti koulun ja nyt uudestaan kun hän päätää sen. Kirkon jälkeen kokoonnuttin L:n kanssa kirkon pihalle missä hän sai todistuksen. J meni isänsä kanssa koululle kuuntelemaan kesäterveiset opettajalta ja todistusten jakoon. Heillä on tapana saada jäätelöt aina ennen kesälomaa.

Itse jouduin vielä illalla lähtemään töihin ja tytöt sai isin kanssa maistella angry birds juhlajuomaa.

Olen todella ylpeä tytöistä, kun on jaksanut taas ahertaa yhden kouluvuoden ja voin sanoa että helppoa ei ole ollut kenelläkään. Aina se sanotaan että aika menee niin nopeasti kun yhtääkkiä lapset onkin sen ja sen ikäsiä ja tottahan se on ja aina se muistuu mieleen kun on jokin tietty rajapyykki lähenemässä. Jotenkin ei vieläkään usko että vanhimmalla jo 7 luokka häämöttää :)


Kommentit