PUUHAMAASSA

Kävimme koko perheen voimin Puuhamaassa. Mukana oli myös mieheni sisko perheineen joten molemmille isommille tytöille oli kaveri kenen kanssa kulkea. Puuhamaa on todella mukava ja viihtyisä paikka koko perheelle ja varsinkin näille pienemmille ketä ei vielä oikein hurjat huvipuistojen laitteet innosta.



Harmiksemme huomasimme kyllä että osa paikoista oli kyllä jo niin huonossa kunnossa, että olisi kyllä päivittämisen paikka. Pomppulinnoissa ja pompputyynyissä oli isoja reikiä ja muutama "rata"  oli jätetty hoitamatta joten ne eivät olleet käytössä ollenkaan. Ja suosituimmat isot liukumäet missä lasketaan sen pussin kanssa oli jo niin kuluneita ettei niissä liukunut mitenkään päin.



Laitteet menivät tietyin ajoin kiinni eli ei ollut tarpeeksi työntekijöitä joko he lähtivät tauolle tai toiseen laitteeseen ja isoimmat vesiliukumäet oli pois käytöstä.



Keli oli todella hyvä ja pääsin palamaan mukavasti selästä, rinnuksista ja nenästä :) Grilli paikat oli hyvässä kunnossa ja oli oikein mukava grillata muutamat makkarat ja hampurilaiset. Seuraan me saatiin iso joukko emosorsia poikasineen ja niitä sai valitettavasti hätyytellä pois eli oli todella tuttavallisia.












Kommentit